Työntekijätarinat

Tonico Lindgren alkoi kaivata vaihtelevuutta työhönsä. Kun hän löysi TEXAn työpaikkailmoituksen koskien monipuolista varastotyöntekijän tehtävää, hän ei epäröinyt. Myös perheyrityksen arvot vetosivat häneen ja työnkuvakin vastasi aiempaa kokemusta.

Muiden auttaminen ja lukkojen maailma veivät mennessään

Varastossa työskentelee pääsääntöisesti kolme henkilöä. Tehtävät vaihtelevat avainsarjoitusten sekä asentaja- ja asiakaspalvelun välillä. Varastopäällikkö pitää huolen esimerkiksi tilauksista, laskutuksista ja takuukäsittelyistä. Tonicon työnkuva on monipuolinen; toisinaan hän työskentelee varaston puolella lukkotarvikkeita keräten ja vastaanottaen kun taas toisena hetkenä hän sivuaa lukkosepän tehtäviä lukkoja kasaten. Lukkojen ihmeellinen maailma ja monipuolinen työnkuva veivät Tonicon mennessään.

”Lisämaustetta työhön ovat tuoneet perehdytykset, joka oli tuttua entisistä työtehtävistä. Koen auttamisen tuovan minulle paljon iloa ja onkin palkitsevaa huomata, kuinka nopeasti asentajat kehittyvät työssään. Aloittaessani itsekin tiesin vain, että ovi aukeaa, kun lukkoon työnnetään avain. TEXAlla olen oppinut kaikenlaista lukkosylinterin sisällöstä avainten jyrsimiseen ja leimaamiseen. Oppimisen intoa löytyy edelleen ja haluaisinkin tulevaisuudessa olla lukituksen ammattilainen ja pystyä opastamaan asentajia hankalissakin tilanteissa.”

Tonico kuvailee vaihtelevuuden olevan yksi työn parhaimmista puolista.

”TEXAlla työntekijöitä arvostetaan ja mielipiteitämme kuunnellaan. Työntekijät ovat ihmisiä, eivät robotteja. TEXA on rehti työnantaja, jossa kaikkia uskaltaa lähestyä, toimitusjohtajaa myöten.”

Tutustu Tonicoon

Vapaa-ajallaan Tonico kokkailee, nauttii elokuvista sekä puuhailee kääpiömäyräkoiriensa kanssa. Reissun päälle hän lähtee vaimonsa kanssa aina, kun on mahdollisuus.

Supervoima: Nautin ihmisten auttamisesta

Lempiruoka: Naudan sisäfilee ja uudet perunat

Salainen pahe: Kaikki herkut

Motto: Aina oppii jotain uutta