Pääkäyttö

TEXAn pääkäyttöpalvelussa ymmärrämme asiakkaan ajan ja liiketoiminnan arvokkuuden. Helpottaaksemme arkeasi ja mahdollistaaksemme teille ydinliiketoimintaanne keskittymisen, pidämme kaikki lukitus- ja turvallisuusjärjestelmänne ajan tasalla ja toimintakuntoisina.

Pääkäyttöpalvelun avulla TEXA tuottaa laadukasta teknistä asiantuntija tai pääkäyttöpalvelua asiakkaalle.

Suunnittelemme ja muokkaamme teknisen asiantuntijan tai pääkäyttöpalvelun asiakkaan tarpeiden mukaisesti, sillä järjestelmien käytön tulee palvella kiinteistöä sekä sen käyttäjiä.

Palveluun voidaan sisällyttää mm. seuraavia asioita:

  • Vaativien pääkäyttötehtävien suorittaminen​
  • Vaativien teknisten ongelma- ja muutostilanteiden hoitaminen​
  • Käyttöönottotehtävien tukitehtävät​
  • Palvelinkomponenttien valmistelu ja konfigurointi
  • Muut tuotannon poikkeus tilanteet​

TEXAn pääkäyttöpalvelut eivät kosketa pelkästään asiakkaan järjestelmien käytöntukea tai käyttöä, jotka ovat vain osa kokonaisuutta. Ammattitaitoisen pääkäyttöpalvelun tarkoitus on vapauttaa asiakkaan omia resursseja ydinliiketoiminnan käyttöön samalla varmistaen, että asiakkaan lukitus- ja turvallisuusjärjestelmien tiedot ovat aina ajan tasalla ja että ne toimivat kuten niiden on tarkoitus.

Pääkäyttöpalvelussa TEXA vastaa asiakkaan suurempien ja normaalin pääkäyttöpalvelun ulkopuolelle jäävien vaativien järjestelmämuutosten, palvelin päivitysten ja vastaavien järjestelmäkannan muutosten hallinnasta ja suorittamisesta.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

texa-turvaexpertit-niko-malmi

NIKO MALMI

järjestelmäasiantuntija

040 150 3305

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247