Ajax – suuren suosion saavuttanut langaton hälytinjärjestelmä

Suojaa kodin ja liiketilat murtovarkailta, tulipalolta ja vuotovahingoilta sekä hälyttää välittömästi apua vaaran uhatessa

Voit ohjelmoida Ajax-järjestelmäsi ohjaamaan kotisi laitteita automaattisesti. Reaaliaikaisesti toimiva käyttöjärjestelmä huolehtii jatkuvasti käskyjen välittämisestä ja toimii, vaikka keskusyksikön yhteys Ajax-pilveen katkeaisi. Yhdellä laitteistolla voidaan kattaa koko kiinteistön valvonta.

Älykäs Hub-keskusyksikkö on Ajax-turvajärjestelmän sydän. Se tarkkailee ilmaisimia ja välittää tiedot hälytyksistä reaaliaikaisesti omistajalle ja / tai vartiointiliikkeelle. Kaksisuuntaisen tiedonsiirron ansiosta se varmistaa laitteiden välisen kommunikoinnin ja keskustelee järjestelmän eri osien kanssa jatkuvasti. Voi olla huoletta, sillä tila on tarkkailussa kellon ympäri ja hälytykset välittyvät nopeasti eteenpäin.

Miksi Ajax?

Ajax on täysin langaton, moderni ja skaalautuva hälytinjärjestelmä, joka on erittäin helppo käyttää ja asentaa.

  • Hallinnointi mobiilisovelluksella tai tietokoneella
  • Muokattavissa erilaisiin tarpeisiin ja tiloihin
  • Tyylikäs design
  • Saatavilla myös langallisena tai hybridiversiona
  • Hälytykset ja vikailmoitukset tulevat reaaliaikaisesti mobiilisovellukseen ja vartiointiliikkeeseen
  • Muokattavissa erilaisiin tarpeisiin ja tiloihin, esimerkiksi kotiin, kesämökille, liiketiloihin
  • Koko järjestelmä saatavilla mustana tai valkoisena
  • Toimii paristoilla, kesto jopa 7 vuotta
  • Järjestelmässä ei ole minkäänlaista kuukausi- tai vuosimaksua, mikä mahdollistaa helpon ja läpinäkyvän hinnoittelun

 

Ajax tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia tuotteita

Ajax StarterKit sisältää kaiken tarvittavan kiinteistön suojaamiseen: Hub-keskusyksikön, liikeilmaisimen, ovi-ilmaisimen sekä kauko-ohjaimen ns. paniikkipainikkeella. Mikäli haluat laajentaa hälytysjärjestelmääsi, Ajaxilla on kattava lisätuotevalikoima, mistä valita. Ajaxin järjestelmä on hyvin skaalautuva, ja siihen voidaan yhdistää myös muiden valmistajien kameravalvontalaitteita.

Laitteisto ja ohjelmisto suojattu sabotaasi-iskuja vastaan ja salatussa radiotekniikassa on käytössä vaihtuva algoritmi, joka estää kaappauksen ja väärinkäytön. Ajaxin käyttöjärjestelmä hyödyntää monikanavaista pilviyhteisprotokollaa ja suojaa kyberhyökkäyksiltä.

Ajax-liiketunnistinkamera

Liikennetunnistimella varustetut kamerat ottavat kuvasarjan välittömästi havaitessaan liikettä ja ensimmäinen kuva saadaan lähetettyä valvontakeskukseen jo yhdeksän sekunnin kuluessa hälytyksestä. Yksityisyytesi on turvattu, sillä kamera kuvaa ainoastaan hälytystilanteessa.

 

Ajax-älypalovaroitin

Langaton savu- ja lämpötilavaroitin tarkkailee huonetta ja antaa hälytyksen havaitessaan savua tai mikäli lämpötila äkillisesti nousee. Sireeni hälyttää 85 dB voimakkuudella (1 m päästä mitattuna). Älypalovaroittimen kaksisuuntainen tiedonsiirto mahdollistaa järjestelmän osien toiminnan testaamisen ja helpon asetusten muokkaamisen. Savukammion toiminta voidaan tarkastaa mobiilisovelluksen avulla.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Tommi_Lehmuskoski_pieni

TOMMI LEHMUSKOSKI

myyntipäällikkö, turvatekniikka

040 501 5066

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247