Lukituksen edelläkävijä

Omaisuuden ja oman turvallisuuden kannalta on tärkeää, että lukitus toimii moitteettomasti, suojaa riittävästi asukasta, yritystä ja näiden omaisuutta sekä antaa riittävän yksityisyyden suojan.

Oikeanlainen lukitusratkaisu helpottaa ihmisten kulkua ja pitää asiattomat henkilöt ulkopuolella. Nykyaikaiset lukitusratkaisut mahdollistavat nopeat muutokset lukitukseen sekä avaimien kulkuoikeuksiin ja niillä voidaan myös valvoa henkilöiden kulkua.

Ovien ja oviympäristöjen sujuva toimivuus sekä turvallisuus kaikissa tilanteissa ovat lähtökohta jokaisen kiinteistön ja yrityksen turvallisuudelle. Lukituksen uudistaminen tulisi suorittaa aina avainten kadotessa tai vähintään 10–15 vuoden välein. Näin ehkäistään hukkuneiden avainten tai vanhentuneen lukoston tuomat riskit ja parannetaan huomattavasti turvallisuutta.

Lukitus palveluna

Edistyksellinen palvelumme mahdollistaa asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille lukituksen uudistamisen ja ylläpidon kuukausimaksullisena palveluna, jolloin asiakkaan ei tarvitse tehdä mittavia kertainvestointeja.

Palvelumme on myös asiakkaalle huoleton ratkaisu, sillä hoidamme hoitaa täysin lukituksen ennakkohuollon ja mahdollisen viankorjauksen.

Ennakkohuolto

yhteisten tilojen lukkojen vuosittainen määräaikaishuolto

Viankorjaukset

viat ja laitteet normaalina työaikana (sisältäen varaosat)

Päivystys

24/7 (hälytyskeskus)

Avaimet

avainkansion säilytys luokitellussa tilassa

Mitä me tarjoamme

iLOQ

Abloy

Dormakaba

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247