Hallitse turvallisen liikkumisen ekosysteemiä

ABLOY OS on käyttöjärjestelmä, jolla hallitset kriittisen infrastruktuurin, kiinteistöjen turvallisuuden ja liikkumisen ekosysteemiä. Sen avulla voit hallinnoida avaimia, lukkoja, kulkemista, kiinteistöjä, turvallisuuskriittisiä kohteita ja niihin liittyviä järjestelmiä turvallisesti, vaivattomasti ja reaaliaikaisesti yhdestä käyttöliittymästä.

Tietoturvallisen ja  aina ajantasaisen ABLOY OS -alustan avulla voit ottaa käyttöösi juuri ne moduulit, joita tarvitset.

Suomessa kehitetty ABLOY OS skaalautuu tarpeidesi mukaan ja on aina valmis vastaamaan myös tulevaisuuden haasteisiin. Sen avulla pysyt aina askeleen edellä.

Turvallisuus- ja kulunvalvontaratkaisut kiinteistöihin

ABLOY OS mahdollistaa skaalautuvien kulunvalvonta- ja turvallisuusratkaisujen toteuttamisen sekä integraatiot myös kolmansien osapuolten järjestelmiin kuten HR- ja kameravalvontajärjestelmiin, rekisterikilpien tunnistukseen, rikosilmoittimiin sekä oviohjaukseen.

Järjestelmän roolipohjainen rakenne, muunneltavuus ja intuitiivinen käyttöliittymä helpottavat sen ylläpitoa. Lisäksi kattavat raportointiominaisuudet ja poikkeamahälytykset tehostavat turvallisuuden hallintaa, suunnittelua ja yrityksen toimintaa.

Keskeisiä asiakassegmenttejä ovat julkisen sektorin kohteet, kuten kaupungit, terveydenhuolto, koulut ja yliopistot sekä kaupallisen sektorin kohteet toimistoista kauppakeskuksiin ja teollisuuden ympäristöihin.

Kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen

Helppo, joustava ja visualisoitu – nämä ovat korkeatasoisten turvallisuusratkaisujen tunnusmerkkejä tänä päivänä. Ei riitä, että laajalle levittäytyneet turvallisuuskriittiset
kohteet, kuten veden- ja energian jakelu, on suojattu hyvin. Suojauksen tilasta tulee myös luoda reaaliaikainen kuva.

Avainten ja kulkuoikeuksien ylläpito on oltava sujuvaa ja huoletonta.

PROTEC2 CLIQ on ratkaisu, jossa yhdistyvät niin mekaaninen kuin elektroninen suoja ja nyt se on mahdollista integroida osaksi ABLOY OS -alustaa. Tällöin yhdestä karttapohjaisesta käyttöliittymästä saa vaivattomasti hallittua avaimia, lukkoja ja kulkuoikeuksia. Lisäksi käyttöliittymän kautta saa toimintaa ohjaavia raportteja, joita voi hyödyntää esimerkiksi kriisi- ja poikkeamatilanteissa sekä liiketoiminnan kehittämisessä ja optimoinnissa.

Vaivatonta kulunvalvontaa

Hallinnoi joustavasti turvallisuutta, kulkua, lukitusta ja dataa. Selainpohjainen käyttöliittymä ei vaadi erillistä asennusta tai ylläpitoa, ja on käytettävissä missä tahansa. Rooli- ja aluepohjainen logiikka helpottaa päivittäistä hallintaa ja selkeä karttakäyttöliittymä raportteineen ja poikkeamahälytyksineen tarjoaa reaaliaikaisen kuvan turvallisuuden tilasta nopealla silmäyksellä.

Turvallisuustarpeisiin skaalautuva

ABLOY OS taipuu tarpeiden ja halutun turvallisuustason mukaan yksittäisistä kohteista laajojen kiinteistökokonaisuuksien ja käyttäjämäärien tehokkaaseen hallintaan. Ohjelmistomoduuliensa ansiosta järjestelmä skaalautuu ominaisuuksiltaan sujuvasti kulunvalvontaan, elektromekaanisen lukituksen hallintaan, langattomiin lukijoihin jne.

Älykkäästi integroitava

Tulevaisuuden tarpeet ja kehittyvät teknologiat mielessä kehitetty OS-järjestelmä tukee laajasti erilaisia lukija- ja tunnistinteknologioita. API-rajapinnat mahdollistavat monipuoliset integraatiot myös kolmansien osapuolten järjestelmiin kuten HR-järjestelmiin, rikosilmoittimiin ja paloturvajärjestelmiin sekä KONE access system:iin.

Aina ajan tasalla

ABLOY OS on turvallinen ja huoleton tulevaisuuden valinta. Jatkuvasti kehittyvään järjestelmään tehdään päivityksiä, ja ostettujen ominaisuuksien parannukset sisältyvät aina sopimukseen. Paikallinen kehitys ja ohjelmistotuki takaavat nopean avun ongelmatilanteissa ja varmistavat asiakkaiden äänen kuulumisen tulevissa kehitysaskelissa.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

texa-turvaexpertit-janne-ämmälä

JANNE ÄMMÄLÄ

asiakkuusjohtaja, turvatekniikka

050 438 1064

TOMMI LEHMUSKOSKI

Myyntipäällikkö

040 501 5066

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247