Digitaalisen pääsyn­hallinnan seuraava askel

Uudessa iLOQ 5 -sarjassa voi yhdistää ja hallinnoida kahden tuoteperheen ratkaisuja yhden iLOQ Manager -ohjelmiston kautta. Voit käyttää digitaalisiin avaimiin perustuvaa iLOQ S5 -ratkaisua, iLOQ S50 -mobiiliratkaisua tai niiden yhdistelmää. Tuote on täysin skaalattavissa tilojesi koon ja rakenteen mukaan sekä nyt että tulevaisuudessa. Pääsynhallinta hoituu nopeasti ja helposti yhdellä ohjelmistolla, joten järjestelmä todella on markkinoiden monipuolisin ja helppokäyttöisin.

iLOQ S5 mahdollistaa laitteiden välisen tiedonsiirron. Tämä kehittynyt ominaisuus sallii suurten tietomäärien etäpäivityksen sekä jakamisen rakennuksen lukijoiden, avainten ja lukkojen välillä. Tiedot päivittyvät aina, kun ovi avataan. Tiedot, kuten kulkualueet, aikarajoitukset, avainten estoluettelot ja käyttötiedot jaetaan nopeasti laitteiden välillä, ennen kuin oven lukitus avataan. Kun kaikki laitteet ovat yhteydessä ja viestivät toistensa kanssa, iLOQ S5 pitää kulkualuetiedot jatkuvasti ajan tasalla.

Vähemmän hallinnointia ja kustannuksia

iLOQ S5:n ansiosta tietoja ei tarvitse tuoda tai viedä toimipaikan lukkoihin tai avaimiin manuaalisesti ohjelmointilaitteen avulla. iLOQ S5 vähentää mekaanisiin lukitusjärjestelmiin liittyvää työtä esimerkiksi silloin, kun avain katoaa. Se myös minimoi järjestelmän johdotukseen liittyvät kulut ja alentaa elinkaarikustannuksia.

Järjestelmän etähallinta

iLOQ S5:ttä voidaan laajentaa iLOQ Onlinen avulla niin, että järjestelmän etähallinta helpottuu ja nopeutuu. Voit lisätä kauko-ohjattavia lukkosylintereitä ja lukijoita tai aikaohjattuja sähköovia ja tehdä hallintatoimia yhdestä järjestelmästä käsin.

Monipuolinen iLOQ RFID/PIN/Bluetooth ja NFC-etälukija mahdollistaa usein käytettyjen ovien avaamisen eri tavoilla, kuten digitaalisella iLOQ S5 -avaimella, iLOQ S50 -fobilla, RFID- tunnisteella, NFC-ominaisuudella varustetulla Bluetooth-puhelimella tai PIN-koodilla. Ulkopuolisille käyttäjille on helppo määrittää aikarajoitettuja PIN-koodeja.

iLOQ Onlinea voidaan käyttää yksittäisissä ovissa tai kaapeloituna usean oven ratkaisuna. Yksittäisten ovien etäpääsynhallinta, ilman kiinteää verkkoyhteyttä.

Yhteys toimii langattomalla 4G-tekniikalla.

Järjestelmän etuja

Oven avaus luettamalla avaimen tunniste etälukijalla

Ovien avaus PIN-koodilla

Ovien tilan valvonta

Kaapeloitujen iLOQ-sylinterien etähallinta

Aikaohjattujen ovien kalenteritoiminnot

Ota yhteyttä asiantuntijaan

texa-turvaexpertit-piia.aalberg

PIIA AALBERG

Asiakkuusjohtaja

040 519 2488

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247