Kampanja taloyhtiöille 2023

Kampanjaetuna tarjoamme yhden veloituksettoman iLOQ HOME yhteensopivan K5S.7 avaimen jokaista huoneistoa kohti sekä iLOQ HOME lisenssit kuuden kuukauden ajaksi.

Kampanja on voimassa 1.3.-31.12.2023 välisenä aikana toimitettuihin tilauksiin.

Tyypillisessä taloyhtiössä (40 huoneistoa) kampanjaedun arvo on 2 200 euroa.

Kampanja on voimassa olemassa oleville, yksityisesti omistetuille asunto-osakeyhtiöille, joiden lukitus uusitaan kerralla ja kokonaan kampanjan voimassa ollessa iLOQin pääsynhallintajärjestelmään.

Lisäksi tarjoamme vaivattoman rahoitusratkaisun ajalle 1.3. -31.9.2023

  • avausmaksu 0 € (norm. 75 €)
  • laskutuslisä 0 € (norm. 10 € / lasku)

Edun arvo on 60 kk sopimuksen ajalta 675 €.

iLOQ Rapide poistaa asiakkaan tarpeen investoida kerralla ja tuo tarjolle valmiiksi kilpailutetun ja joustavan rahoitusmallin.

Siemens Financial Services omistaa pääsynhallintajärjestelmän rahoituskauden ajan ja rahoituskauden jälkeen pääsynhallintajärjestelmän omistus siirtyy asiakkaalle. iLOQ vastaa järjestelmän hallintaohjelmiston toimivuudesta ja päivityksistä sopimuksen mukaisesti. iLOQ valtuutettu partneri vastaa kunnossapidosta.

iLOQ - Digitaalisen pääsynhallinnan seuraava askel

iLOQ on elektroninen lukitusjärjestelmä, joka saa tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Pääsyoikeuksien hallinta on digitaalisella iLOQilla helpompaa ja turvallisempaa kuin mekaanisilla järjestelmillä. Ylläpito- ja elinkaarikustannukset ovat huomattavasti edullisemmat kuin mekaanisilla tai paristokäyttöisillä elektromekaanisilla lukitusjärjestelmillä.

Avaimet ja lukot toimivat ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia.

iLOQ tuotevalikoimasta löytyy oviin asennettavien lukkojen lisäksi riippulukot, kalustelukot, sekä tarvittavat helat ja asennustarvikkeet.

iLOQin elektroninen lukitusjärjestelmä on asuinkiinteistöjen lisäksi hyvin soveltuva lukitusratkaisu esimerkiksi kouluihin, toimistoihin, sairaaloihin ja muihin korkeaa turvatasoa vaativiin kohteisiin.

Turvaexpertit Helsinki Oy on iLOQ tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä Etelä-Suomen alueella. Asennamme ja huollamme ammattitaidolla kaikki iLOQ-tuotteet.

Digitaalisen pääsyn­hallinnan seuraava askel

iLOQ hyödyntää digitalisaation ja esineiden internetin tarjoamia uusia mahdollisuuksia tuottaesaan merkittävää lisäarvoa asiakkailleen.

Uuden sukupolven tarjoamat uudet ominaisuudet ja edut tuovat rakennusten omistajille, käyttäjille ja avainten haltijoille turvallisuutta sekä varmistavat ylivertaisen helpon pääsynhallinnan, kilpailukykyiset elinkaarikustannukset ja merkittävät säästöt.

Digitaalisen lukitusjärjestelmän edut

  • Älykkäämpää ja vaivattomampaa pääsynhallintaa
  • Vähemmän hallinnointia ja kustannuksia
  • Integraatiot eri järjestelmien kanssa
  • Huippuluokan turvallisuutta
  • Omavoimainen pääsynhallinta
  • Aina ajan tasalla
  • Järjestelmän etähallinta

Mitä me tarjoamme

iLOQ S5

iLOQ S10

iLOQ S50

iLOQ HOME

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247