ABLOY Koti – Vahvaa ja älykästä turvaa

Digitalisoituminen on muuttanut paitsi tapaamme asua, myös lukita ja avata kotiovemme. Digitaalisen lukituksen kulun- ja avainhallinnan helppous kiinnostaa etenkin suuren asukasvaihtuvuuden opiskelija-asuntoloissa ja vuokrataloyhtiöissä.

Kun taloyhtiön ja sen asukkaiden tarpeet on kartoitettu, on yhtiön helpompi löytää itselleen sopiva kulunhallinnan paketti. ABLOY kodin ratkaisut -valikoimasta löytyvät kaikki kotien yksilöllisiin tarpeisiin sopivimmat ABLOY-tuotteet ja -palvelut.

Yale Linus

Yale Linus® -älylukko mahdollistaa turvallisen, avaimettoman kulun sekä tuo uudenlaista hallintaa ja helppoutta arkeesi. Näe, kuka ovestasi kulkee ja milloin, anna vieraillesi virtuaalisia avaimia ja tarkista, onko ovesi avoinna vai suljettu. Yale Linus® -älylukossa on tyylikäs muotoilu yhdistettynä huipputason teknologiaan.

Voit helposti avata ovesi älypuhelimen tai lisätarvikkeena saatavan Smart Keypad -näppäimistön avulla. Avaimettomuus lisää turvallisuutta ja tekee elämästä sujuvampaa. Voit helposti jakaa virtuaalisia avaimia lähimmäisillesi uuden Yale Access -sovelluksen avulla.

Yale Linus® -älylukko asennetaan nykyisen lukituksesi yhteyteen. Ovessasi siis säilyy varakäyttö nykyisellä avaimellasi sekä muut perinteisen lukituksen tutut ominaisuudet. Ulkopuolelta ovesi näyttää samalta kuin ennenkin – paljastamatta sen älykkäitä ominaisuuksia.

Yale Doorman

Yale Doorman on uuden ajan älylukko, jonka avaamiseen voit käyttää koodia, kulkutunnistetta, kaukoavainta tai älypuhelinta. Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Avaimettomuus lisää turvallisuutta ja tekee elämästä sujuvampaa. Voit antaa tilapäisen kulkukoodin sitä tarvitsevalle.

Ei enää epävarmuutta lukitsematta jääneestä ovesta. Yale Doormanin automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven automaattisesti sen suljettuasi. Lisäksi lukon sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä tai jos valitset turvatilan, saat hälytyksen myös oven aukaisuista. Älylukko on suunniteltu ja valmistettu kestämään pohjoismaisia, vaativia olosuhteita.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Mikko_Iirola_pieni

MIKKO IIROLA

myyntipäällikkö
lukitus

050 408 1442

Tomi_Kaasalainen_pieni

TOMI KAASALAINEN

myyntipäällikkö
lukitus

040 163 3977

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247