Älykkäät ja turvalliset kulunvalvontajärjestelmät

dormakaba on yksi maailman johtavista turvallisuusalan yrityksistä. Valikoimasta löytyy kulunvalvontajärjestelmät niin pienille ja keskisuurille yrityksille kuin kansainvälisesti operoiville suuryrityksille.

Tyylikkäät, muotoilusta palkitut komponentit

Älykkäät ja turvalliset kulunvalvontajärjestelmät voidaan toteuttaa langattomasti, itsenäisesti tai online komponentein sekä näiden yhdistelmänä. dormakaban kulunvalvontakomponentit ja laitteisto on yhteensopiva kaikkien dormakaban kulunvalvontajärjestelmien kanssa, jolloin järjestelmän laajentaminen tai vaihtaminen isompaan on helppoa ja kustannustehokasta liiketoiminnan kasvaessa.

Tyylikkäät, muotoilusta palkitut komponentit, mobiilitunnistautuminen sekä järjestelmäintegraatiot kuten hissi-, hälytysjärjestelmä- ja toiminnanohjausjärjestelmäintegraatiot helpottavat päivittäistä käyttöä, hallintaa ja kulkua tiloissasi.

dormakaba 360 city

Virtuaalinen kaupunki, jossa voit tutustua tuotevalikoimaamme ja eri tuotteiden toimintaan. Yli 80 eri tuotetta viidessä eri sektorissa: teollisuus, asuintilat, lentokentät, hotellit ja sairaalat.

Voit ladata puhelin sovelluksen:

Apple App store (iPhone): Apple 360 city sovellus

Google Play (android): Android 360 city sovellus

Tutustu Youtubessa: dormakaba 360 city video

C-Lever tuotteet

Tutustu Youtubessa: dormakaba C-Lever tuotevideo

Mobile access

Tutustu Youtubessa: dormakaba Mobile Access video

Mitä me tarjoamme

EVOLO SMART

EVOLO MANAGER

EXIVO

EXOS

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247