Ei enää ulkoisesta virtalähteestä riippuvaisia elektromekaanisia lukkoja!

Sarjalukoston hallinta on helppoa

Omavoimainen iLOQ S10 on uuden sukupolven lukitusjärjestelmä, joka korvaa hankalasti hallinnoitavat mekaaniset sarjalukostot ja ulkoisesta virtalähteestä kuten paristoista riippuvaiset elektromekaaniset lukot.

Vahvasti salattu järjestelmä mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä.

Tuoteperheemme kattaa oviin asennettavat lukot, riippulukot ja kalustelukot sekä tarvittavat helat ja asennustarvikkeet. iLOQ S10 voidaan myös laajentaa etähallittavaksi kulunohjausjärjestelmäksi iLOQ Online -tuotteilla.

Avainten uudelleenohjelmointi

iLOQ S10 on lukitusjärjestelmä, joka korvaa hankalasti hallittavat mekaaniset lukostot. S10-lukitusjärjestelmä mahdollistaa modernin internet-pohjaisen palveluratkaisun. Tämä takaa lukitusjärjestelmän turvallisen hallinnoimisen.

Digitaalinen S10 lukitusjärjestelmä takaa korkean turvatason, joka ei heikenny hallintajärjestelmän elinkaaren aikana.

Pääsyoikeuksien hallinta S10-järjestelmässä tapahtuu täysin internetin kautta. Hallinta on tällöin nopeaa ja helppoa, sillä kadonneet avaimet voidaan poistaa järjestelmästä heti kun niiden katoaminen havaitaan. Lukkosylinterin uudelleen ohjelmointi tapahtuu joko avaimella tai ohjelmointilaitteella. Järjestelmää voidaan myös etähallita verkkomoduulilla.

Kauttamme on saatavilla kiinteistöön sijoitettava TEXA-päivityspiste, jolloin asiakkaan avainten uudelleenohjelmointi on nopeaa ja vaivatonta.

Asennus ja ylläpito on helppoa

iLOQ S10 on yhteensopiva Suomessa käytössä olevien nykyaikaisten skandinaavisten lukkorunkojen kanssa. iLOQ S10 ei vaadi muutoksia oviporauksiin. Lukot voidaan asentaa heti kun ovet ovat paikallaan.

Saneerauskohteissa lukot voidaan asentaa työmaakäyttöön ennen urakan aloittamista, jolloin työskentely kohteessa helpottuu eikä isoja avainnippuja tarvita.

Järjestelmä on edullinen ylläpitää, sillä lukot ja avaimet toimivat ilman paristoja tai kaapelointeja.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

texa-turvaexpertit-olli.salmi

OLLI SALMI

myyntipäällikkö
lukitus

040 586 0126

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247