Unlocking - Smart living

iLOQ HOME on käänteentekevä pääsynhallintaratkaisu, joka mahdollistaa asukkaille avainten ja kulkuoikeuksien hallinnoinnin tavalla, joka on asuinrakennuksissa aivan ennennäkemätöntä.

Hallitse omia avaimia!

iLOQ HOME laajentaa digitaalista iLOQ S5 -pääsynhallintajärjestelmää ja iLOQ 5 Series -alustaa. Perinteisen lukon ja avaimen sekä niiden hallinnan rajoitukset poistava iLOQ HOME on suunniteltu antamaan asukkaille enemmän vapautta, turvallisuutta ja joustavuutta elää haluamallaan tavalla.

iLOQ HOME -ratkaisu tarjoaa useita ainutlaatuisia etuja. Asukkaat voivat itse tarkasti hallita, kenellä on avaimia heidän asuntoonsa. Näin vältetään luvattomien käyttäjien aiheuttamat turvallisuusriskit. Väliaikainen kulkuoikeus voidaan myöntää nopeasti esimerkiksi huoltohenkilöille hätätapauksissa tai jos joku asukkaista on unohtanut tai kadottanut avaimensa.

iLOQ HOME poistaa tarpeen käyttää useita erillisiä lukitusjärjestelmiä asuinrakennuksessa. Asukkaat voivat helposti ja turvallisesti hallita, kenellä on lupa kulkea etuovesta. Ystäville ja sukulaisille voi antaa pääsykoodin, ja huoltohenkilöille tai tavarantoimittajille voi avata oven etäyhteyden kautta. Kalenterin avulla voi helposti ja nopeasti varata yhteistiloja, kuten pesutuvan, saunan tai kuntosalin.

Vuonna 2022

Alkuvuonna 2022 markkinoille tulevan iLOQ HOME -ratkaisun myötä iLOQ- tuotteet ovat entistäkin vahvempi edelläkävijä kustannustehokkaissa teknologisissa ratkaisuissa, jotka vastaavat yhteiskunnan vaatimuksiin kestävistä, turvallisista ja älykkäistä elinympäristöistä.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

texa-turvaexpertit-henri-piironen

HENRI PIIRONEN

tuotepäällikkö

040 166 2955

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247