Visma Megaflex

Megaflex on nykyaikainen, joustava ja kustannustehokas palveluratkaisu, jolla hallitset ihmisten kulkua kiinteistöissä kokonaisvaltaisesti.

Yhden selainpohjaisen käyttöliittymän kautta voit hallita useita eri kiinteistönhallinnan toimintoja.

Megaflexiltä löydät ratkaisut paitsi kulunvalvontaan, myös muun muassa työajanhallintaan, tilanhallintaan, vierailijahallintaan ja työmaahallintaan.

Kulunhallinta – Hallitse ihmisten kulkua ja kiinteistön turvallisuutta tehokkaasti

Megaflexin kulunhallinnalla päivität kiinteistöjen perinteiset ja teknisesti raskaat kulunvalvontajärjestelmät nykypäivään.

Megaflex tuo kulunhallintaan kaivattua joustavuutta ja monipuolisuutta. Ratkaisu sopii niin pienille kuin suurillekin organisaatioille.

Pilvipalveluna toimivan ratkaisun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Ratkaisun kevyen rakenteen myötä suurilta laiteinvestoinneilta ja huoltokustannuksilta säästytään ja raskaille konesaleille voidaan sanoa hyvästit.

Valitse haluamasi ohjelmistomoduulit

Megaflex-ohjelmistoalusta on helposti muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Voit valita ne ohjelmistomoduulit, jotka vastaavat tarpeitasi parhaiten.

Et siis maksa mistään tarpeettomasta. Kaikki moduulit ovat käytettävissä saman käyttöliittymän kautta.

Pilvipalvelun myötä voit hallita henkilöiden oikeuksia ajasta ja paikasta riippumatta helposti myös mobiilisti.

Korotettu tietoturvataso tekee kiinteistöjen hallinnasta huoletonta ja turvallista.

Ratkaisuun voidaan liittää tarpeen mukaan ovia, puomeja, portteja, valvontakameroita, palohälyttimiä ja murtoilmoittimia. Myös ajoneuvojen hallinta onnisuu lisäämällä rekisterikilven tunnistimia.

Graafinen käyttöliittymä tekee kulunhallinnasta selkeää ja tehokasta

Uusien henkilöiden lisääminen, kulkuoikeuksien määritteleminen sekä niiden päivitys onnistuvat nopeasti havainnollisen käyttöliittymän ansiosta.

Henkilökohtaisten kulkukorttien tulostaminen onnistuu kätevästi järjestelmästä. Järjestelmä tuottaa helposti hyödynnettäviä tilastoja.

Karttapohjainen näkymä helpottaa tilanteen tasalla pysymistä.

Korvaa perinteiset valvontajärjestelmät

Megaflex on nykyaikainen, joustava ja kustannustehokas ratkaisu, joka korvaa perinteiset, raskaat valvontajärjestelmät.

Kalliit, vaikeasti ylläpidettävät järjestelmät voidaan korvata yhdellä modernilla ratkaisulla.

Megaflex Työmaa

Megaflex Työmaa on erityisesti työmaiden tarpeisiin suunniteltu kulunhallintajärjestelmä. Ratkaisuun voidaan liittää rikosilmoittimia, kameravalvontaa, kulunvalvontaovia, puomeja, pyörö- ja liukuportteja. Megaflexillä hallitset useita työmaita yhdestä järjestelmästä.

Veronumeromenettelyn lisäksi työmailla on käytössä urakoita sekä työntekijöitä koskeva tiedonantovelvollisuus. Urakoita ja työntekijöitä koskevat pääurakoitsijan lakisääteiset velvoitteet on huomioitu.

Palvelua käytetään läsnäolopäätteellä, joka on vaivaton ratkaisu kaiken kokoisiin kohteisiin. Työmaapäätteellä työntekijä voi leimata itsensä työmaalle helposti esimerkiksi VALTTI-korttia käyttäen tai kulunvalvotuista porteista.

Kulunhallinta

Hallitse henkilörekisteriä ja määrittele kulkuoikeudet työntekijöille helposti ja tehokkaasti Megaflex-käyttöliitymän avulla.

Vierailijahallinta

Hallitse vierailijoiden pääsyä työmaalle rekisteröimällä heidät ja määrittelemällä heille kulkuoikeudet Megaflex-järjestelmässä.

Työajanhallinta

Hallitse työntekijöiden ja urakoitsijoiden työaikaa seuraamalla heidän kulkua työmaalla.

Perehdytysten ja pätevyyksien hallinta

Digitalisoi perehdytysten ja pätevyyksien hallinta kirjaamalla ne Megaflexjärjestelmässä olevaan henkilörekisteriin. Saat myös tulostettua perehdytyslomakkeen järjestelmästä

Raportointi

Megaflex-järjestelmästä saadaan automaattisesti koostettua raportteja. Järjestelmä muodostaa myös ilmoituksen verottajan vaatimassa muodossa.

Kriisiviestintä

Kriisi- tai hätätilanteessa Megaflex-järjestelmästä voidaan lähettää automaattinen viesti kaikille työmaalla oleville henkilöille.

Mobiilipalvelut

Megaflex-työmaamobiili on kustannustehokas vaihtoehto pienille ja aluetyömaille. Puhelimella työmaalle kirjaaminen käy helposti Megaflexin selainpohjaisen käyttöliittymän ansiosta. Pienillä työmailla kirjaus mobiilipalvelun kautta mahdollistaa sen, ettei erillistä leimauspäätettä tarvita.

Työntekijä voi esimerkiksi leimata itsensä työmaalle omalla puhelimellaan. Työnjohtaja voi vastaavasti rekisteröidä liikkuvat työntekijät työmaalle, sekä tarvittaessa todentaa mobiililaitteella kaikki työmaalle rekisteröidyt henkilöt.

Integroinnit

Megaflex Työmaa on integroitu Vastuu Groupin Luotettava kumppani-, Taitorekisteri- ja Ilmoita-palveluun sekä HR-, KV-, RI- ja CCTV- järjestelmien kanssa.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

texa-turvaexpertit-janne-ämmälä

JANNE ÄMMÄLÄ

asiakkuusjohtaja, turvatekniikka

050 438 1064

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247