Langaton kulunhallinta kaikille yrityksille

SALTO KS tuo langattoman kulunhallinnan kaikkien yritysten ulottuville. Hallintajärjestelmä on erittäin joustava eikä vaadi ohjelmistojen asennusta tai kallista kaapelointia. Pidämme huolen asiakkaidemme hyvinvoinnista ja mielenkiinnon kohteista. Siksi tarjoammekin ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaidemme vaatimukset ja tekevät asioista helpompaa.

SALTO KS tuo langattoman kulunhallinnan kaikkien yritysten ulottuville tarjoten luotettavan toiminnallisuuden sekä suorituskyvyn kuin mitä on saatu aikaan perinteisillä mekaanisilla ratkaisuilla. Hallintajärjestelmä on erittäin joustava eikä vaadi ohjelmistojen asennusta tai kallista kaapelointia – kaikki mitä tarvitset, on internetiin yhdistetty hallintalaite.

LUKKOJA EI TARVITSE VAIHTAA

Ei enää lukkojen vaihtamista, kun avaimet katoavat. Kadonneet kulkutunnisteet voidaan estää ja luovuttaa käyttäjälle uudet.

RASKAAT AVAINNIPUT OVAT HISTORIAA

Yksi tunniste, rajaton määrä avaimia. Kaikki kulkuoikeudet voidaan kerätä yhdelle kulkutunnisteelle. Samaan tunnisteeseen voidaan määrittää oikeudet joko yhteen tai useampaan järjestelmään.

AVAA OVIA ETÄNÄ

Kertakäyttösalasanateknologialla käyttäjä voi hallita ovien avaamisen etänä

VALVO KULKUA

Järjestelmä mahdollistaa ilmoitukset ovien ja käyttäjien kuluista.

HALLITSE KUKA PÄÄSEE MINNE JA MILLOIN

SALTO KS antaa mahdollisuuden yksilöllisiin kulkuoikeuksien määrityksiin kuka pääsee kulkemaan ovista ja millä aikaväleillä

SALTO KS

Kun valitset SALTO KS lukitusjärjestelmän, saat käyttöösi helposti hallittavan, turvallisen ja joustavan langattoman lukitusratkaisun.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

texa-turvaexpertit-joonas-raekoski

JOONAS RAEKOSKI

asiakkuusjohtaja
lukitus

0400 511 267

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247