Kiinteistönne turvallisuus on meille prioriteetti yksi

Kun puhutaan kiinteistöturvallisuudesta, nähdään aihe monesti mm. omaisuuden suojaamisena tai ilkivallan estämisenä. Aiheena kiinteistöturvallisuus on kuitenkin hyvin laaja ja vaatii monipuolista ennakointia jo suunnitteluvaiheessa.

Mittava osa kiinteistöturvallisuutta on se, kuinka hyvin vahingot pystytään ennaltaehkäisemään. Kiinteistön turvallisuuteen vaikuttavia asioita ovat mm. kulunvalvonta, kiinteistön avainhallinta, kulunhallinta, paloturvallisuus, sekä esimerkiksi turvateknisten laitteiden huollot.

Erilaisia kulunhallintajärjestelmiä on markkinoilla runsaasti ja niiden sopivuus omaan kiinteistöön voi olla välillä vaikeaa todeta. Kulunhallintajärjestelmillä saavutetaan monia etuja perinteiseen lukitukseen nähden. Hallittavuuden kannalta toisilla kulunhallintajärjestelmillä voidaan helpottaa tilannetta, mikäli kulkutunniste katoaa käyttäjältään. Kadonneen tunnisteen poistaminen käytöstä on nykyisten järjestelmien etähallittavuuden kannalta helppoa ja nopeaa. Monet uudet kulunhallintajärjestelmät toimivat täysin reaaliaikaisina, jolloin kulun muutokset voidaan tehdä mistä ja milloin vain. Näin saadaan parannettua kiinteistön turvallisuutta.

Kiinteistökehitys

Kauppakeskukset, Pysäköintihallit, Museot, Asuinkiinteistöt, Toimistohotellit

Asuminen

Vuokra-asuminen, Asuinkiinteistöt

Julkinen sektori

Koulut ja päiväkodit, Liikunta ja kulttuuri, Toimistot, Sairaalat, Voimalaitokset

Teollisuus

Elintarviketeollisuus, Energiateollisuus, Muu teollisuus

Suunnittelu asiantuntijoiden kanssa

Turvatekniset laitteet helpottavat kiinteistön turvallisuutta, mutta niiden huoltoon kannattaa myös kiinnittää huomiota. Oikein toimivat säännöllisesti huolletut laitteet palvelevat käyttäjäänsä ja vähentävät onnettomuusriskiä huomattavasti. Kiinteistöturvallisuus on kuitenkin paljon muutakin kuin edellä mainittuja asioita. Se koostuu monista osa-alueista joista osa saattaa jäädä myös vähäisemmälle huomiolle. Siksi on hyvä ottaa asiantuntijaan yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa.

Kiinteistöturvallisuuden tulisi olla luonnollinen osa kaikkien kiinteistössä liikkuvien jokapäiväistä arkea. Yhdessä pystymme ennaltaehkäisemään ja parantamaan kaiken ikäisten kiinteistöjen turvallisuustasoa!

Turvaexperteiltä löydätte laadukkaat turvallisuustuotteet ja -palvelut kiinteistöihinne ja ammattitaitoisen henkilökunnan valmiina tekemään kiinteistönne turvalliseksi juuri teille sopivilla tuotteilla ja palveluilla.

Asiantuntijoidemme suunnittelemat ratkaisut kattavat kiinteistöjen koko elinkaaren, myös vaativissa kohteissa. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja laaja-alaista palvelua parhaaseen vasteaikaan.

Kauttamme saatte tekniset ratkaisut, sekä palvelut joiden avulla kiinteistöjen elinkaari ja käytettävyys säilyvät pitkään kustannustehokkaina ja turvallisina.

Asiakkaidemme kumppaneina haluamme luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja välittää heidän turvallisuudestaan niin, että he voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa

Ratkaisuja joita tarjoamme

Kulunhallinta ja -valvonta

Kiinteistössä kulkemisen tulisi olla sujuvaa ja turvallista. Kulunvalvonnalla voidaan rajata sitä, kuka milloinkin pääsee kulkemaan kiinteistöön. Lisäksi henkilöiden kulkua voidaan hallita sisätiloissa. Näin voidaan varmistaa perusta sille, että kiinteistössä on turvallista kulkea.

Lukitus

Nykypäivänä mekaaniset avaimet voidaan korvata sähköisillä tunnisteilla. Tämä on turvallisempaa, sillä esimerkiksi kadonneet kulkutunnisteet voidaan poistaa järjestelmästä heti kun katoaminen huomataan.

Oviautomatiikka

Oviautomatiikka helpottaa jokapäiväistä elämää silloin, kun kädet ovat täynnä kantamuksia tai ovien avaaminen on muusta syystä hankalaa. Välttämättömyys se on esimerkiksi tiloissa, joissa oviin koskemista pitää välttää hygieniasyistä tai päivittäistä kulkemista on paljon.

Kamera ja rikosilmoitinjärjestelmät

Rikosilmoitinjärjestelmä voidaan suunnitella sekä integroida toimimaan sujuvasti muiden kiinteistössä olevien järjestelmien, kuten kulunvalvontajärjestelmän kanssa.

Avainkaapit

Järjestelmään kuuluva älykäs avainkaappi luovuttaa henkilölle vain hänelle sillä hetkellä kuuluvat avaimet.
Kulkurekisteri kertoo kenellä avaimet ovat ja koska ne on otettu ja palautettu.

Ovipuhelimet

Kun talon ulko-ovia pidetään päivisin auki on ovipuhelimella tai kuvaovipuhelimella helppo tunnistaa tulija ja aukaista ovi omasta asunnosta tai työpisteestä käsin.

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247