Uudet digitaalisen lukituksen ja liikkumisen ratkaisut

Abloy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi.

Erilaiset digitaaliset kulunhallinnan kokonaisratkaisut ovat yhä kiinteämpi osa kiinteistöjen, infrastruktuurin ja liikkumisen turvallisuutta tulevaisuudessa, ja uudenlaiset lukituksen tarpeet lisääntyvät nopeasti sekä ammattilaispuolella että kuluttajaratkaisuissa. Turvallisuusratkaisut räätälöidään yhä useammin asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

ABLOY-avainjärjestelmät - Turvallisuutta joka tilanteeseen

Nykyaikainen, käyttökohteen asettamien vaatimusten mukaan valittu ABLOY-avainjärjestelmä takaa lukituksen turvallisuuden ja toimivuuden. Valikoimastamme löydät lukitusratkaisut jokaiseen tarpeeseen.

Abloyn patentoiduista avainjärjestelmistä löydät sopivat vaihtoehdot erilaisiin käyttökohteisiin niin sisä- kuin ulkotiloissakin olipa kyse kodista, yrityksestä, julkisesta tilasta, organisaatiosta tai laitteiden ja kalusteiden lukinnasta.

Abloyn avainjärjestelmät ovat suunniteltu vastaamaan erityyppisten standardien, käyttäjien ja sovellusten erityistarpeita.

Kaikki alkaa avainjärjestelmän valinnasta

Olipa lopputuote mikä tahansa, on ratkaisua lähdettävä rakentamaan avainjärjestelmän valinnasta käsin. Avainjärjestelmä valitaan huomioiden lukitus rakennuksessa tai ympäristössä, jonne lukittava kohde sijoitetaan. Käytännössä kyse on siitä, halutaanko lukittava kohde nyt tai tulevaisuudessa sarjoittaa rakennuksen ovien kanssa vai ei. Lisäksi avainjärjestelmän valintaan vaikuttaa vaadittava turvallisuustaso. Oikean avainjärjestelmän valinnan jälkeen ryhdytään etsimään avainjärjestelmään ja käyttökohteeseen sopivaa lukitustuotetta.

Abloyn avainjärjestelmien mekaaniset avaimet ovat EASY, CLASSIC, SENTRY, SENTO ja PROTEC2.

Mitä me tarjoamme

Abloy EASY

Abloy SENTO

Abloy PROTEC2

Abloy PULSE

Abloy CLASSIC

Hei, otathan yhteyttä

Olemma avoinna sinua varten

020 365 247