Mullistamme lukitusmahdollisuudet

Kestävyys. Tehokkuus. iLOQ S50 on maailman ensimmäinen ja ainoa NFC-pohjainen lukkosylinteri, joka ottaa avaamiseen tarvittavan energian älypuhelimesta.

iLOQ S50 on turvallinen ja täysin digitaalinen pääsynhallinnan ratkaisu, joka säästää resursseja ja yksinkertaistaa hallintaa.

Unohda paristot, avaimet ja kaapelit!

iLOQ S50 hyödyntää NFC-teknologiaa tehokkaasti keräämällä sylinterien avaukseen tarvittavan energian älypuhelimen avulla. iLOQ S50 ‑ratkaisua käytetään mobiilisovelluksella, joka yhdistää useat toimipaikat kätevästi yhteen helppokäyttöiseen alustaan.

NFC on iLOQ S50 -tuoteperheen ydin. iLOQ S50 -lukot tuottavat tarvittavan virran käyttöoikeuksien varmistamiseksi ja avaamiseksi avaimen luomasta NFC-kentästä. Tässä tapauksessa avain voi olla joko Android- tai Apple-älypuhelin, joka käyttää iLOQ S50 App -sovellusta.

Nyky-yhteiskunta on vahvasti riippuvainen luotettavasti toimivasta infrastruktuurista. iLOQ yhdistää tietoturvan ja tehokkaan etäpääsynhallinnan yhdeksi ratkaisuksi, joka yksinkertaistaa toimintoja sekä alentaa mekaanisiin lukkoihin ja pattereilla toimiviin sähkölukkoihin liittyviä kustannuksia. Useiden toimipaikkojen ja työntekijöiden hallinta on aiempaa helpompaa.

Poistaa turvallisuusriskit

Teknisen infrastruktuurin allalla toimivat yritykset hallinnoivat tyypillisesti useita laitoksia, joissa on suuri määrä erilaisia lukkoja. Perinteisesti tämä on tarkoittanut sitä, että kierrossa on jatkuvasti valtava määrä avaimia. iLOQ S50 -ratkaisussa avaimena toimii älypuhelin. Lukkojen käyttöoikeuksien jakaminen ja hallinta sujuu helposti yhdellä turvallisella pilvipohjaisella ohjelmistolla, joka yhdistää pääsynhallinnan yhteen alustaan.

iLOQ S50 -ratkaisu poistaa fyysisiin avaimiin liittyvät turvallisuusriskit. iLOQ S50:ssä oikeuksia voidaan antaa ennalta määritetyksi ajaksi. Käyttöoikeudet voidaan myöntää tai evätä hetkessä, minkä lisäksi ratkaisu mahdollistaa reaaliaikaiset seurantaraportit. Näin käyttäjän on helppo seurata, kenellä on kulkuoikeus mihinkin tiloihin. Turvallisuuden tehostamiseksi asiakasohjelman ja palvelimen välinen arkaluontoinen tietoliikenne salataan TLS-salauksella.

Säästää aikaa ja resursseja

iLOQ S50 on suunniteltu säästämään yhtiöiden arvokasta aikaa ja resursseja. Alentamalla kadonneisiin avaimiin, lukkojen ja paristojen vaihtoon sekä tukkeutuneisiin avaimenreikiin liittyviä kustannuksia ratkaisu auttaa organisaatioita keskittämään resurssinsa ydinliiketoimintansa kehittämiseen.

Logistiikan kehittäminen ja toimipaikkojen hallintaan liittyvän tarpeettoman matkustuksen väheneminen tuovat merkittäviä säästöjä tuotteen koko elinkaaren aikana.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

texa-turvaexpertit-olli.salmi

OLLI SALMI

myyntipäällikkö
lukitus

040 586 0126

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247