Ei enää avainnippuja

SALTO SPACE Nordic kulunhallinta-alusta yhdistää elektroniset ovikomponentit, lisälaitteet ja ohjelmiston, tarjoten räätälöidyn kaapelittoman verkotetun kulunhallintaratkaisun.

Kaikki sopivat yhteen, kaikki toimivat.

Toimistorakennuksista terveydenhuoltoon, julkishallinnon rakennuksiin, koulutukseen, hotelleihin ja lentokentille.

Langaton reaaliaikainen kulunhallintajärjestelmä

Turvallisuuden kehittämiseksi edelleen, SALTO on kehittänyt SPACE langattoman online-ratkaisun.Se on suunniteltu sovelluksiin, joissa tarvitaan korkean turvatason, reaaliaikaista kulunhallintaa.

SALTO Wirelessia voidaan käyttää omana järjestelmänään tai lisänä SALTO virtuaaliverkkoa (SVN) sekä IP-pohjaista kaapeloitua järjestelmää.

Se yhdistää paristokäyttöiset elektroniset pitkäkilpilukijat ja sylinterit käyttäen matalatehoisa radiovastaanottimia (2,4 GHz).
Nämä ovat yhteydessä SPACE gatewayhin, jotka ovat yhteydessä Ethernet-verkolla keskustietokoneeseen.

Voit konfiguroida, tai tehdä muutoksia verkkoosi yhdellä napin painalluksella reaaliajassa. Voit myös ladata tapahtumatietoja, poistaa käyttäjiä turvallisesti, kerätä paristotietoja huoltoa varten reaaliajassa sekä paljon muuta, kaikki yhdeltä tietokoneelta, reaaliajassa.

SALTO SPACE kaapelittomat elektroniset lukitusratkaisut

SALTO WIRELESS

Kulunhallintaa reaaliajassa – SALTO Wireless on kehitetty täyttämään korkeimmatkin turvallisuus- ja käyttömukavuustarpeet

SALTO MOBIILIRATKAISUT

SALTOn JustIN teknologian avulla älypuhelimet voidaan integroida kätevästi osaksikulunhallintajärjestelmää.

SALTO INTEGRAATIOT

Eri turvajärjestelmien saumaton yhdistelmä – SALTO tarjoaa useita eri mahdollisuuksia integrointiin kolmannen osapuolen järjestelmien kanssa.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

texa-turvaexpertit-joonas-raekoski

JOONAS RAEKOSKI

asiakkuusjohtaja
lukitus

0400 511 267

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247