Oviautomatiikka osana esteetöntä kulkemista

Oviautomatiikka helpottaa jokapäiväistä elämää silloin, kun kädet ovat täynnä kantamuksia tai ovien avaaminen on muusta syystä hankalaa. Välttämättömyys se on esimerkiksi tiloissa, joissa oviin koskemista pitää välttää hygieniasyistä tai päivittäistä kulkemista on paljon.

Oviautomatiikkaa voidaan hyödyntää mm. tavarataloissa ja liikekiinteistöissä, sairaaloissa, palvelutaloissa, hotelleissa, julkishallinnon kiinteistöissä, sekä muissa vaativan käyttöolosuhteen kohteissa.

Kauttamme on saatavilla sopiva ovi jokaiseen kohteeseen, alan parhaimmilla tuotteilla.

Asennamme ammattitaidolla kaikkia markkinoilla olevat kääntö- ja liukuovikoneistoja. Solmimalla kanssamme vuosihuoltosopimuksen, varmistatte turvallisen kulkemisen myös jatkossa.

Lisäksi kauttamme on saatavilla oviympäristöön liitettäviä antureita, jotka mittaavat ovikohtaisia käyntimääriä, sekä ovien elinkaarta.

Portti- ja puomikoneistot

Julkisissa tiloissa – esimerkiksi parkkialueilla, metroasemilla ja uimahalleissa – henkilö- ja ajoneuvoliikennettä voidaan hallita myös erilaisilla portti- ja puomikoneistoilla.

Järjestelmästä riippuen automaattisesti ohjattu ovi, puomi tai portti voidaan avata esimerkiksi kauko-ohjaimella, kyynärpainikkeella, tutkalla, koodinäppäimistöllä tai ovipuhelimella.

Mitä me tarjoamme

LABEL

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247