Työntekijätarinat

Turvalaiteasentaja Lauri Talasmäki on kuulunut TEXA-perheeseen jo vuodesta 2013 lähtien. Hän päätyi TEXAlle ystävän suosituksen kautta.

Laurin osaamisalueeseen ja päivittäisiin työtehtäviin kuuluu lukitus- ja huoltotehtävät. Ennen kuin päivän hommat päästään aloittamaan, tehdään laaja selvitystyö tulevista keikoista ja tapaamisista. Kun tarvittavat välineet on kerätty mukaan, päästään suuntaamaan ensimmäiseen kohteeseen. Asentajan työssä näkee monenlaisia tilanteita, paikkoja sekä ihmisiä eikä yksikään päivä ole samanlainen.

Laurilla on omia asiakkuuksia, joita hän hoitaa yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa. Yhteistyö on jatkunut jo usean vuoden ajan, joten asiakkaiden kanssa on muodostunut vahva luottamussuhde. Laurin apua pyydettäessä tiedetään, että homma sujuu kuin rasvattu. ”Se oli kiva yllätys, kun sain asiakkaalta lahjan kiitoksena hyvästä ja pitkäkestoisesta yhteistyöstä”, Lauri muistelee.

Lauri kertoo, että parasta hänen työssään on se, että omaa ammattitaitoaan pääsee toteuttamaan luovasti eri tehtävien äärellä. Työ on monipuolista, liikkuvaa ja sopivasti sosiaalista. Epäonnistumisia hän ei jää murehtimaan, sillä niitähän kaikille sattuu.

Laurin kuvaus TEXAsta työpaikkana:

”Hyvä työpaikka, joka mahdollistaa omaa mielenkiintoa ja osaamista vastaavat työtehtävät ja uralla kehittymisen.”