Uutiset

Turvallisuustuotteiden ja -palveluiden edelläkävijäyritys Turvaexpertit Oy (TEXA) on ostanut lukkoliike Lukko Areena Oy:n liiketoiminnan.

Kaupan myötä Lukko Areena Oy:n omistaja Janne Pyötsiä siirtyy TEXAlle projektipäällikön tehtäviin. Jannen toimenkuvaan kuuluu mm. henkilöstön koulutus Kaba-lukitusten osalta, sekä muut projektipäällikön tehtävät.

Janne painottaa, että hän ja koko TEXAn asiantunteva henkilöstö on Lukko Areenan asiakkaiden käytettävissä. Muun muassa huolto- ja korjaustyöt tulevat jatkumaan ennallaan:

”Lukko Areenan asiakkaiden palvelut jatkuvat edelleen hyvänä ja jopa entistä parempana, sillä asiakkaiden käytössä on laajempi valikoima tuotteita ja palveluita, sekä yli 100 ammattilaisen osaaminen. Nykyiset asiakkaani voivat edelleen olla minuun yhteydessä tilauksiin ja sopimuksiin liittyen, olen heidän käytettävissään samalla tavalla kuin aiemminkin. Asiakkaat voivat luottaa, että he ovat edelleen hyvissä käsissä koska ohjaan esimerkiksi asentajia toimimaan sovituilla tavoilla, kun tiedän entuudestaan, miten toimitaan missäkin kiinteistössä.”

”Liiketoimintakaupan myötä esimerkiksi Dormakaban lukitustuotteiden osaaminen vahvistuu ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemman tuotevalikoiman osalta. Olemme iloisia, että saamme Jannen ja hänen vahvan kokemuksensa mukaan TEXAn perheyritykseen.” toteaa toimitusjohtaja Anssi Virtanen.

 

Lisätietoa antaa:

Toimitusjohtaja Anssi Virtanen

anssi.virtanen@texa.fi / puh: 040 587 4882

 

Projektipäällikkö Janne Pyötsiä

janne.pyotsia@texa.fi / puh: 040 801 7888