Uutiset

TEXA ja varausohjelmistoja tarjoava Asio-Data tarjoavat jatkossa yhteisvoimin turvallista tilojen varaus- ja käyttökokemusta. Yhteistyö tulee näkymään asiakkaille mm. helppoudessa ostaa kokonaisvaltainen palvelu yhdestä paikasta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että TEXA tarjoaa asiakkaille lukitusten ja muiden turvallisuustuotteiden asennuksen sekä ASIO ohjelmiston pääkäytön ja käyttötuen Asio-Datan toimittaessa ohjelmiston.

Yhteistyö tulee näkymään asiakkaalle helppoudessa ostaa kokonaisvaltainen palvelu yhdestä osoitteesta.

HELPPOA JA TOIMIVAA VARAUSJÄRJESTELMÄN HALLINTAA

TEXA ja ASIO ovat toteuttaneet Minni & Roope Golf Schoolille oman varausjärjestelmän hallinnoimaan golfsimulaattorin tiloja. Golfkoulun perustaja Minea Blomqvist-Kakko on ollut varausjärjestelmään todella tyytyväinen.

”Meillä on Hirsalassa Trackman-golfsimulaattori, joka on tällä hetkellä todella suosittu juttu talviajan golftreenaamisessa. Simulaattorilla on oma erillinen tila, jonne voi mennä treenaamaan peliryhmän kanssa ihan omassa rauhassa. Ennen varausjärjestelmää lähettelin pääsykoodeja seuraavan päivän asiakkaille joka ilta. Työskentely helpottui huomattavasti, kun TEXA ja ASIO toteuttivat simulaattorin tilaan oman varausjärjestelmän. Tilan varaava asiakas saa automaattisesti koodin tilan avaamiseen. Simulaattorin lisäksi meillä on yksityis- ja ryhmäopetusta, johon varausjärjestelmää on myös käytetty.”

”Kaikki on toiminut todella hyvin ja varausjärjestelmän käyttö on ollut helppoa. Jos haluaa esimerkiksi laittaa omia varauksia tai vaikkapa muokata hintoja tai aikoja, onnistuu nekin moitteettomasti. Käyttö on tehty helposti ymmärrettäväksi myös tällaiselle ei IT-nerolle. Nyt kun hallinta-asiat ovat kunnossa, niin opetuksen ja liiketoiminnan kehittäminen seuraavalle tasolle ei ole mikään ongelma. Järjestelmä on tullut todella tarpeeseen ja aikaa jää nyt olennaiseen, eli yritystoiminnan pyörittämiseen.”

YHTEISTYÖKUMPPANUUS TUO HELPPOUTTA ASIAKKAALLE

Uuden yhteistyökumppanuuden tavoitteena on luoda vahva toimintamalli ja kokonaispalvelu, joka heijastuu asiakkaalle helppokäyttöisinä tilavarauksina. ASIOlla on erittäin pitkä ja ansioitunut kokemus monipuolisista varausjärjestelmäratkaisuista, johon TEXA tulee tarjoamaan rinnalle vahvan ja monipuolisen pääkäytön- ja lukitusjärjestelmien ammattitaidon.

 

Lisätietoa antavat:

Tuotepäällikkö Henri Piironen / TEXA, puh: 040 166 2955

Customer Experience Manager Teppo Ojala / Asio-Data Oy, puh: 0400 457 064