Työntekijätarinat

Sheila Virkkunen on yksi TEXAn projektipäälliköistä. Hän on koulutukseltaan markkinoinnin ja myynnin merkonomi, sekä käynyt myös turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon.

Lukkoliikkeen työharjoittelun ja myyjän hommien kautta hän päätyi TEXAlle projektipäälliköksi – eikä ole katunut hetkeäkään.

”Halusin päästä kehittymään urallani ja saada kokemusta muustakin kuin myynti- ja asiakaspalvelutyöstä. TEXAlla on hyvät kehitysmahdollisuudet ja mahtava ilmapiiri. Työ tuntuu oikealle, ja olen odottanut tällaista tunnetta pitkään!”

Kokonaisuudet haltuun

Sheilan tavanomainen työpäivä koostuu asentajien tukemisesta, projekteihin liittyvien asioiden selvittämisestä sekä puheluihin ja sähköposteihin vastaamisesta. Myös kohdekäynnit ja työmaapalaverit ovat oleellinen osa projektipäällikön työtä.

”Kerran viikkoon meillä on palavereita asiakkaiden kanssa. Siellä katsotaan, että kaikki projektin ja kohteen suhteen on kunnossa. Muiden päälliköiden kanssa pidämme myös palaverin viikoittain, jossa käydään läpi mennyt ja tuleva viikko keikkojen, projektien ja asentajien resurssien osalta. Nykyään ei välttämättä tarvitse lähteä palavereihin paikan päälle, vaan ne onnistuvat myös omalta työpisteeltä Teamsilla. Työ on vaihtelevaa, josta pidän kovasti. Tavoitteeni on olla mahdollisimman hyvin läsnä asentajille, jotta he voivat toteuttaa työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä hommassa täytyy hallita kokonaisuuksia, ja se on minulta sujunut mielestäni hyvin!”

”TEXA on työpaikkana trendikäs ja huomaa, että työskennellään yksityisomisteisessa yrityksessä. Täällä on sellainen yhdessä tekemisen meininki ja vaikka porukkaa on paljon, kaikki puhaltaa yhteen hiileen. Työntekijöitä kuunnellaan ja joustavuutta on puolin ja toisin.”

Tutustu Sheilaan:

Vapaa-ajallaan Sheila tykkää urheilla kuntosalin ja juoksun muodossa. Hän myös kokeilee mielellään uusia asioita, oli se sitten raviohjastusta tai koskenlaskua. Lisäksi matkustaminen on erittäin lähellä sydäntä, ja aina kun on mahdollisuus niin Finnairin sivut avautuu ja uusien reissujen suunnittelu alkaa.

Supervoima: Aamuvirkkuilu

Lempiruoka: Italiainen keittiö

Salainen pahe: Tanskalaiset lakupallot (Lakrids by Bülow)

Motto: Rise and Shine