Avainhallinta

TEXAn avainhallintapalvelussa ymmärrämme avaimen olevan arvoesine. Helpottaaksemme arkeasi, pidämme huolen avainturvallisuudestanne ja avaimiin liittyvistä dokumenteista.

Avainhallintapalveluumme kuuluvat kiinteistön turvamateriaalien asianmukainen säilytys ja kaikkien lukostoissa tehtävien muutosten dokumentointi. Uudet avaimet voidaan lisätä suoraan sähköiseen avainhallintarekisteriin, jolloin tieto kiinteistön avaimista on aina ajan tasalla.

Mikä avainhallinta?

Avainhallinta- ja lukituspalvelut eivät kosketa pelkästään lisäavainten tilaamista, joka on vain pieni osa kokonaisuutta. Ammattitaitoisen avainhallinnan tarkoitus on turvata asukkaita, heidän omaisuuttaan sekä kiinteistöjä ja erillisiä tiloja. Avainturvallisuus käsittää muun muassa lukituksen tilanteen kartoittamisen, suositukset korjauksista ja päivityksistä, huoltotoimenpiteet, sarjamuutos- ja lisäavaintilaukset, sekä lukostotietojen ja avaimien turvasäilyttämisen.

Suunnittelemme ja muokkaamme avainhallinta- ja lukituspalvelut aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti, sillä lukituksen tulee palvella kiinteistöä ja sen käyttäjiä. Esimerkiksi rivitaloyhtiössä on erilaiset tarpeet kuin suuressa kerrostaloyhtiössä, jonka yhteydessä on esimerkiksi pysäköintitiloja.

Ammattitaitoinen avainhallintapalvelu helpottaa arkea ja vapauttaa aikaa mm. isännöitsijätoimistoilta. Sen lisäksi, että avaimet säilytetään turvallisuussertifikaattien mukaisesti,  varmistamme, että avaimia luovutetaan vain varmennetuille henkilöille. Avainlainauksien ja -palautuksien kirjaukset tehdään sähköisesti, joka mahdollistaa ajantasaisen raportoinnin ja lainauksien historiatiedot avainkohtaisesti.  Avainpalautuksien osalta huolehdimme, että avaimet palautuvat määräaikaan mennessä takaisin.

Onko avainlainaukset paperisena mapissa ja mappi aina hukassa? Onko lukostokaavion tai tunnusten lukeminen haastavaa? Ovatko avaimet lainassa, tallessa vai hukassa? Tiedätkö mistä voit tiedon tarkistaa?
Onko taloyhtiössä maksullinen pesutupa? Onko yhtiössä vuokrattava kerhotila? Käyttääkö naapuriyhtiön asukkaat taloyhtiön saunaa? Onko kiinteistössä kuntosalia? Millä tolalla pysäköintihallin kulunvalvonta on? Tiedätkö mistä saat tilattua lisää kaukosäätimiä tai kulkutunnisteita? Tiedätkö mikä avain sopii minkäkin autopaikan lämpötolppaan?

Paljon kysymyksiä, mutta vain yksi vastaus: TEXA

Anna meidän huolehtia, jotta sinun ei tarvitse!

Avaimet luovutetaan ja säilytetään liikkeessämme Finanssiala ry:n avainturvallisuusohjeen suositusten mukaisesti.

Oikeaoppinen toiminta säästää asiakkaidemme aikaa perinteiseltä selvitystyöltä sekä avainten varastoinnin aiheuttamilta ongelmilta ja turvallisuusriskeiltä. Asiakkaana sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä ja me hoidamme loput.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

texa-turvaexpertit-piia.aalberg

PIIA AALBERG

Asiakkuusjohtaja

040 519 2488

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247