Työntekijätarinat

Syksyllä 2021 TEXAlla kehitettiin täysin uudenlainen ja uniikki palvelu, jossa asiakastyytyväisyys haluttiin nostaa seuraavalle tasolle. Näin tuli tarve palvelumestareille.

Pekka Eloranta aloitti TEXAlla ensimmäisten palvelumestarien joukossa. Myöhemmin porukkaan alkoi tulla lisää jäseniä ja nyt palvelumestareita on jo kahdeksan, joista jokainen hoitaa hommansa Pekan sanoin ”TEXAktisti”. Täsmällisyydestä ei siis tingitä, kun on kyse asiakkaasta.

Avaintoimituksia, sarjoituksia ja pikakeikkoja

Syksyllä 2021 Pekka sai kuulla, että TEXAlle etsitään palvelumestaria. Hän innostui uudenlaisesta työnkuvasta eikä aikaakaan, kun hän istui mustan ja kullan hohtoisessa autossa hymy huulillaan.

”Koska seuraavan päivän keikat jaetaan jo edellisenä päivänä, alkaa työpäivä suoraan kotoa. Päivään kuuluu paljon avaintoimituksia. Viemme ja noudamme avaimia, sekä teemme mm. uudelleensarjoituksia lukituksiin. Toimimme Hämeentien ja Ansatien toimipisteiden välisenä linkkinä ja kuljetamme tuotteita näiden välillä.”

Palvelumestareiden konsepti on hyvin ja tehokkaasti organisoitu ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä saadessaan avun nopeasti paikalle. Palaute on ollut positiivista ja monet ovat yllättyneitä siitä, että avaimet tuodaan heille kotiin asti ja myös noudetaan pois muuttaessa.

Uusi päivä, uudet tilanteet

TEXAlla palkitaan vuosittain työntekijöitä, jotka ovat omalla asenteellaan ja panoksellaan vaikuttaneet positiivisesti työyhteisössä. Palkintoja jaetaan jokaiseen tiimiin. Vuoden 2022 palvelumestarin tittelin sai Pekka.

”Se on jäänyt mieleen suurena onnistumisena. Jotain on tullut tehtyä oikein!”

”Parasta työssäni ovat vaihtelevat työpäivät sekä erilaisten asiakkaiden ja tilanteiden kohtaaminen. Työ on liikkuvaa ja jokainen päivä on erilainen uusine haasteineen. Meillä on hyvä taustatuki, ja tarvittaessa myös asentajat rientävät apuun. Tilanteita tulee vastaan laidasta laitaan. Äskettäin kävi niin, että asukkaan puoliso oli lähtenyt reissuun kaikki kodin avaimet mukanaan. Riensimme apuun ja toimitimme pikaisesti uudet avaimet asukkaalle. ”

”TEXA on työpaikkana todella viihtyisä. Työkaverit ovat ystävällisiä, ilmapiiri on lämmin ja kaikki moikkaavat toisiaan. Se on mielestäni tärkeää!”

Tutustu Pekkaan

Vapaa-ajallaan Pekka ulkoilee koirien kanssa ja puuhailee vanhojen autojen parissa. Myös mökkeily ja urheilu ovat lähellä sydäntä. Pekan poika on tutustuttanut hänet myös boulderoinnin maailmaan.

Supervoima: Rauhallisuus

Lempiruoka: Pasta

Salainen pahe: Salmiakki

Motto: Kaikki järjestyy