Referenssit

Hopeatalon lukitus- ja kulunvalvontajärjestelmä päivitettiin menestyksekkäästi tähän päivään

Helsingin keskeisellä paikalla sijaitsevassa Hopeatalossa kamppailtiin elinkaarensa päähän tulleen kulunvalvontajärjestelmän kanssa. Uusien kulkutunnisteiden tekeminen ei enää ollut mahdollista, ja mekaaninen lukitus osoittautui hankalaksi uusia tai vaihtaa esimerkiksi vuokralaisten vaihtuessa tai muiden tilamuutosten yhteydessä.

Ratkaisuna tarvittiin modernimpaa lähestymistapaa, ja vertailun jälkeen iLOQ S5 nousi selkeäksi voittajaksi. iLOQin järjestelmä mahdollisti kulun toimitiloihin ja yleisiin tiloihin sekä hisseihin avaimen kulkutunnisteen avulla. Järjestelmä oli lisäksi turvallinen vaihtoehto, sillä kytkemällä ovimoduulit ovilukijoiden avulla verkkoon oli mahdollista tarvittaessa poistaa reaaliaikaisesti mm. kadonneita avaimia ja näin pienentää riskiä luvattomista käyttäjistä. Muutostyön yhteydessä kohteeseen uusittiin myös kaikki tarvittavat kaapeloinnit ja oheislaitteet, jotta saatiin varmistettua järjestelmän saumaton toimivuus.

 

Asiakas luotti TEXAan alusta saakka

”Päädyimme tarjouskilpailussa yhteistyöhön TEXAn kanssa, koska heillä oli paras käsitys ja ymmärrys siitä, millaisen muutostyön ja -palvelun me tarvitsimme”, asiakas, Hopeatalon isännöitsijä Ralph Krogius kertoo. ”Yhteistyö TEXAn kanssa sujui hyvin ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.”

”Jo alussa oli selvää, ettei kaiken kattavaa ratkaisumallia ole olemassa, ja että matkan varrella saattaa ilmetä haasteita, sillä työn edetessä oli välttämätöntä tehdä muutoksia ja korjata vikoja. TEXA kuitenkin hoiti työt jouhevasti, vahvalla ammattitaidolla ja kaikki muutokset saatiin tehtyä sujuvasti”, Krogius kiittelee.

Kuva 1: Tyytyväinen asiakas, Hopeatalon isännöitsijä Ralph Krogius (oik.) sekä TEXAn asiakkuusjohtaja Harri Pystynen kättelevät.
Kuva 2: iLOQin uusi hissiohjaus otettiin käyttöön mm. Hopeatalon autohississä.
Kuva 3: Hopeatalo sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä.

 

Ota yhteyttä!

Kerromme mieluusti lisää lukituspalveluistamme ja erilaisista lukitusratkaisuistamme sekä autamme Teitä löytämään juuri Teidän kohteeseenne soveltuvat tuotteet.

Meidät tavoittaa numerosta 020 365 247 sekä osoitteesta: myynti@texa.fi