Tuplavarmistettua kulunhallintaa

Tuplavarmistettu järjestelmä takaa sen, että oikeat ihmiset pääsevät sisälle ja ulkopuoliset pysyvät ulkona.

PROTEC2 CLIQ -kulunhallintaratkaisu ratkaisee ongelmat, jotka liittyvät moderneihin turvallisuushaasteisiin. Järjestelmä parantaa tilannetietoisuutta ja lisää turvallisuutta, koska siinä yhdistyvät Abloyn parhaat mekaaniset ja sähkömekaaniset teknologiat yhdeksi digitaaliseksi ratkaisuksi. Voit hallita ja seurata kaikkia avaimia, henkilöstön kulkuoikeuksia ja liikkeitä keskuspaikalta. Hyödy käytännöllisestä etähallinnasta ja korkean tason turvallisuudesta koko yrityksessäsi – missä ja milloin tahansa.

Vain yksi avain

Kun käytössä on elektroninen avain, kulkuoikeuksia voi muokata jokaisen käyttäjän ja tarpeen mukaan. Jos avain katoaa, se voidaan poistaa järjestelmästä ilman turvallisuusriskejä eikä lukkoja tarvitse vaihtaa.

Avaimella voi avata sekä mekaanisia ABLOY-lukkoja että CLIQin elektronisia ATEX-hyväksyttyjä lukkoja, joten koko järjestelmää ei tarvitse päivittää elektroniseksi.

Mobiilisovelluksella päivitettävät avaimet, missä ja milloin vain

CLIQ Connect -mobiilisovelluksen ja -avainten käyttö on kätevää älypuhelinratkaisulla. Kulkuoikeudet voi päivittää langattomasti, missä ja milloin tahansa mobiilisovelluksella ja Bluetooth-näppäimellä

Visuaalinen tilannekatsaus turvajärjestelmään

ABLOY OS auttaa hallitsemaan toimintojen päivittäistä turvallisuutta, kulkuoikeuksia ja ohjausta selkeästi ja yksinkertaisesti.

Voit hallita avaimia, lukkoja ja kulkuoikeuksia tien päältä ja etänä yhdellä käyttöliittymällä – ja saat laajat raportit. Saatavilla vain valikoiduissa maissa.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

texa-turvaexpertit-janne-ämmälä

JANNE ÄMMÄLÄ

asiakkuusjohtaja, turvatekniikka

050 438 1064

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247