Siedle tuotteet yhdistävät ihmiset.

Ne parantavat turvallisuutta ja yhdistävät sisäänkäynnin viestinnän älykkäästi muihin älyrakennusten toimintoihin.

Tuotteiden toiminnot tekevät käyttäjien elämän helpommaksi ja turvallisemmaksi. Tuotteet ovat selkeitä käyttää ja esteettisesti pitkäikäisiä.

Tuotteet valmistetaan energiatehokkaasti ja ne ovat pitkäikäisiä ja korjattavissa. Hankkimalla Siedlen tuotteita, säästät myös luontoa. Tuotteiden valmistuksessa käytetään pitkäikäisiä, saasteettomia ja uudelleenkäytettäviä materiaaleja. Valmistuksesta tulevien kokonaisjätteiden osuudesta 99 % kierrätetään.

Siedle Compact

Tämä edullinen malli sopii pieniin rakennuksiin sekä kerros- ja sivusisäänkäynteihin

Siedle Vario

Täyttää kaikki sisäänkäyntien viestinnälle asetetut vaatimukset. Järjestelmä integroi kaikki sisäänkäynnissä tarvittavat ominaisuudet yhtenäisesti muotoiltuun kehykseen.

Siedle Classic

Nykyaikainen versio klassisesta oviyksiköstä. Paras valinta niille, jotka arvostavat vankkaa ja laadukasta mallia.

Siedle Basic

Tässä mallissa yhdistyvät kaikki olennaiset, uudenaikaisen oviviestinnän toiminnot. Akustiikka, kuvan laatu ja ergonominen käyttö täyttävät korkeimmatkin vaatimukset myös lähtötason malleissamme.

Siedle Axiom

Kaikenkattava malli uudenaikaisesta oviviestinnästä, jota on täydennetty kotiautomaatiolla ja puhelinviestinnällä. Muotoilultaan korkeat vaatimukset täyttävä malli sisältää kaiken, mitä älykoti tai toimisto tarvitsee.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

texa-turvaexpertit-mikko-iirola

MIKKO IIROLA

myyntipäällikkö

050 408 1442

Hei, otathan yhteyttä

Olemme avoinna sinua varten

020 365 247