Työntekijätarinat

TEXAn palvelupäällikkö Jenny Virtanen, on yksi pisimpään yrityksessä työskennelleistä.

Hän on päässyt seuraamaan yrityksen kasvua lähietäisyydeltä jo 10 vuoden ajan.

Uusi rooli

Jenny oli lukiossa aloittaessaan kesätyön TEXAlla. Tehtävät ovat vuosien aikana vaihdelleet laskutuksen, avainhallinnan ja asiakaspalvelun välillä. Nykyinen rooli palvelupäälliköksi ja palvelukeskuksen esihenkilöksi muotoutui syksyllä 2021, kun tarve kyseiselle roolille ilmeni yrityksen vauhdikkaan kasvun seurauksena.

”Nykyiseen rooliini kuuluu palvelukeskuksen toiminnasta vastaaminen ja sen kehittäminen. Edistän palveluvastaavien onnistumista heidän päivittäisessä työssään ja asiakaslupauksen lunastamisessa, johon kuuluu yhteisten pelisääntöjen ja toimintatapojen vieminen käytäntöön. Konkreettisia tehtäviäni ovat työn organisointi eli työvuorolistojen laatiminen ja henkilöstöön liittyvien asioiden hoitaminen, kuten esimerkiksi kehityskeskustelut. Osallistun tietysti myös yhteistyöpalavereihin asiakkuuksien ja muun henkilöstön kanssa.”

Kehitysohjelma toimi ponnahduslautana johtamisen maailmaan

Hyppääminen palveluvastaavan roolista esihenkilörooliin oli Jennylle aluksi haastavaa. Hän sai kuitenkin tuekseen kehittämisohjelman, jonka kautta pystyttiin pureutumaan kehityskohtiin. Ohjelma jatkuu edelleen tarpeen vaatiessa.

”Olen saanut henkilökohtaista apua ja tukea johtamisen ammattilaiselta, jota ilman en olisi tässä pisteessä. Työssäni johdan muiden lisäksi myös itseäni, ja olen saanut ohjelmasta paljon oppeja. Olen arvostanut todella paljon sitä, että TEXA on halunnut tukea kasvuani johtamisen rooliin. Täällä pääsee vaikuttamaan asioihin ja tuntee tulevansa kuulluksi.”

Jenny liikuttui, kun palveluvastaavat muistivat häntä vuoden lopussa lahjalla.

”En osannut yhtään odottaa sitä. Ele konkretisoi kaiken sen työn, mitä olen vuoden aikana saanut aikaan ja tuntui, että olen oikeasti pystynyt olemaan alaisteni tukena ja saanut hyviä tuloksia aikaan. Kun kelaan matkaani tässä roolissa taakse päin, voin ylpeydellä sanoa, että olen selvinnyt kaikista niistä alun haasteista. Nyt on todella voimaantunut olo!”

Tutustu Jennyyn

Jenny nauttii Suomen vuodenajoista erilaisten harrastusten kautta. Talvella hänet voi bongata hiihtoladulta tai pulahtamassa hyiseen veteen. Muina vuodenaikoina retkeily, sienestys ja marjastus ovat lähellä sydäntä.

”Luonnossa puuhastelun lisäksi harrastan kuntonyrkkeilyä ja keksin erilaisia aktiviteetteja puolison ja ystävien kanssa. Haaveilen matkustamisesta ja erilaisten paikkojen näkemisestä. Aktiivisen arjen vastapainona toimii sarjojen ja leffojen kuluttaminen.”

Supervoima: Ihmisten lukeminen

Lempiruoka: Äidin thairuuat

Salainen pahe: 2000-luvun romanttinen komedia

Motto: Motot eivät ole minua varten